Tehtnica bo skozi leta 2018 šla skozi številne karmične izkušnje. To se prvič vidi z vidika Saturna, ki je slab vidik (kvadrat) nad Tehtnico. Saturn je karmični planet in je povezan z usodo, dolgovi prednikov, skušnjave in podobno. Njegov vpliv na Tehtnico bo nekoliko nejasen, saj bo v obdobju 2016/17 precej dlje odšla skozi Jupiter. Nekatere Tehtnice so v tem času naredili nekaj preprostih korakov, ne pa razmišljanlje o posledicah. Te zadeve se večinoma nanašajo na partnerske odnose, v katerih je Tehtnica množično vstopila v preteklost.  Jupiter včasih daje nerealno navdušenje in s tem naredi Tehtnica napačne korake.

Saturn in Pluton iz Kozorog napadejo Tehtnico. Ta  dva simbolizirata zakonsko zvezo, zato bosta ta dva uničujoča planeta prekinila odnose. Pomladi se bo Mars pridruži Saturnu in Plutonu v Kozorogu, kar še poslabša negativni vpliv. Tehtnicee morajo biti še posebej previdne, saj se to dogaja v 4. hiši, ki predstavlja družino. Ne glede na to, ali gre za starše ali njihovo sekundarno družino, mora biti nekje težava. Saturn / Pluton v 4. hiši lahko kaže na smrt enega od staršev, pogosto mame. Če je mati bolna ali stara, je lahko leta 2018 konec njenega življenja.

Neptun v šestem domu kaže na zdravstveni problem, pa tudi na napako diagnoze. Težave so večinoma povezane z virusi, pa tudi z občutljivimi psihološkimi razmerami. Uran v Ovnu v 7. hiši je največji pokazatelj razveze. Veliko Tehtnic bo leta 2018 stresno, ko gre za poroko, veliko pa bo razvez.

Področje dela je dobro postavljeno, saj ima Jupiter s svojim vplivom dober vidik. Zato se morajo Tehtnice bolj osredotočiti na delo in kariero. Planet sreče Jupiter je na področju denarja, zato finančno gledano  ne bo problemov, celo izredno dobre plače so možne. Kar zadeva ostalo možnost je prekomerne teže, pa tudi težave s tlakom.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje TEHTNICA se brezplačno registrirajte spodaj: