Za Strelca je to zelo pomembno leta 2018, saj je Saturn končno zapustil ta znak. Saturn je ostal skoraj tri leta v Strelcu, in v tem času je precej ranil člane tega znaka. Mnogi strelci je je zgodilo vse slabo, kar bi se lahko zgodilo, in tistim, ki niso storili ničesar, je v resnici vse stagniralo. Saturn je naredil veliko blokad.

Pomembno je, čeprav se nanaša samo na jesen 2018 in 2019, je, da se bo Jupiter, ki ureja ulice, po dolgih dvanajstih letih končno vrnil k svojemu znaku. Torej, v prvi polovici leta, do jeseni, je obdobje okrevanja in priprave. Za Strelca je dobro obdobje, ki bo prišlo le pozno leta 2018 in 2019. Uran bo prišel iz Ovna, da bi sprožil Strelca in prebudil njegovo zaspano navdušenje in prirojen optimizem. Ker ga je Saturn tako izčrpal, je potrebna nova osvežitev in prebujenje.

V začetku februarja Mars vstopi v Strelca in prinaša obilo moči in energije. Potem bo Strelec dejansko šel v njegovo znano avanturistično življenje. Potem bo Venera v Vodnarju, kar kaže na novo ljubezen Strelcev. Mnogi v preteklem obdobju niso imeli ljubezni ali pa so bile zveze problematične in nato prekinjenene. Nazadnje, nova ljubezen prihaja pozno zimo in zgodaj spomladi. Od začetka marca bo Venera v Ovnu, ki je polje ljubezni. To je zelo dober čas za nove znance, kot tudi za vstop v nove ljubezenske pustolovščine, ki krasijo življenje vsakega Strelca.

Še o finančni situaciji. Saturn prehaja 2. hišo, ki lahko upočasni prihod denarja, vendar zagotovo prihaja. Karierno polje z dobrim vidikom Saturna, Jupitra in Plutona pomeni dobro poslovno leto. Zdravje je dobro. Tu ni nobenih težav. Seveda, pripravi se na velike spremembe konec leta, ker od takrat naprej  se začenja idealen čas.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje STRELEC se brezplačno registrirajte spodaj: