Končno je Jupiter šel v Škorpijon, da bi prinesel srečo in vse lepe stvari, ki jih je Škorpijon dolgo čakal. Torej, do novembra 2018 bo Jupiter šel skozi ta znak in postal najsrečnejši znak zodiaka. Glede na to, da bo v 1. hiši preživela eno leto to pomeni, da je Škorpijon večinoma zaščiten znak. Letos dobijo dobre rezultate v vsem. Prvič,  Jupiter predstavlja denar, kar pomeni, da bo imel Škorpijon največ denarja leta 2018. Ne samo to – prišli bodo do njih na dokaj enostaven način. Jupiter predstavlja tudi izobraževanje. Vsi Škorpioni bodo imeli srečo za študij,  tudi v tujini. Odličn čas za potovanje. Med poletjem bodo zagotovo izbrali lepo destinacijo. To lahko pomeni tudi bolj razkošen počitek.

Jupiter “premišljuje” o 5. hiši, ki se nanaša na ljubezen. To je lahko nova ljubezen, toda zaradi sekstila s Saturnom je morda nekaj na starih obnovljenih ljubezni. V vsakem primeru je to obdobje, ko je Škorpijon resnično srečen. To je področje nosečnosti, otrok, zabave, zato bo ves čas aktivno, kar prinaša veliko veselja na vseh teh področjih. Saturn in Pluton imajo dober vidik z Jupiterjem. Le eno obdobje bo malo napeto, in takrat bo Uran vstopil v Bika, v maju in do novembra “napadel” Škorpijona. Treba je biti malo previdnejši, ker to lahko preloži nekaj stvari, vendar glede na to, da v Škorpijonu Jupiter, nič ne bo slabo storjeno.

Za podjetja bo za Škorpijon plodno leto.  Ves čas bo pod vplivom Jupiterja, to pomeni, da bodo z veseljem v podjetju. Brezposelni Škorpioni bodo zagotovo našli službo leta 2018.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje ŠKORPIJON se brezplačno registrirajte spodaj: