Tako kot mnogi znaki, bo Rak imel učinke skozi vse leto. Na eni strani planeta sreče (Jupiter) gre skozi polje ljubezni. To je fenomenalen vidik, v katerem bodo Raki v resnici uživali največ. Če ste že v razmerju, bo to obdobje označilo veliko srečo, nosečnost in pridobitev otroka. Vidik z veliko veselja in ljubezni. Če niste v razmerju, bo Jupiter prinesel Rakovovega novega partnerja nekoga, ki je precej bogat, izobražen in ima lahko povezave s tujimi državami. Če se zgodi, da potujete v naslednjem letu, potem boste nekje spoznali svojo sorodno dušo. Nikoli ne zaprete svoje hiše s tem vidikom. Morate potovati, potovati, družiti, iti ven in tako naprej. Ta vidik krepi družabno življenje in prinaša nove znance. Dober je vpliv na Neptun govori o pravljični ljubezni.

Uspeh lahko pride skozi vse oblike ustvarjalne umetnosti in športa. Če se ukvarjate s športom, umetnostjo, razstavo, glasbo, prizoriščem in tako naprej, je to leto za vas odličen zadetek. Za vse rojene v znaku Raka je to eno izmed boljših let za nove zanimive duhovne izkušnje. Jupiter in Neptun sta dva najbolj suhega sveta na svetu. Ker dobesedno pozitivno vplivajo na Rak, ta znak tudi dobi odlično zaščito angela straže. Neptun iz 9. hiše za nekatere pomeni veliko potovanja, odhodu v morje, otoke tudi za nekatere oddaljene destinacije, kot sta Amerika in Avstralija.

Rak ima lahko dva izziva v zakonu. Dva uničujoča planeta, Saturn in Pluton, potujejo skozi področje zakonske zveze, kar je znak velikih usodnih težav na tem področju. Za tiste, ki niso poročeni, je veliko bolje. Morda so partnerji hladni, dolgčas, pomanjkanje strasti, preizpraševanje, sovraštvo, življenje brez navdiha, bolan partner, ločitev, ločitev in zaradi vpliva Pluta, morda smrti partnerja. V aprilu vse to postaja močnejše, ker bo Mars, vojni planet, prešel skozi področje zakonske zveze. To je globalni učinek, ki bo trajal dva do tri mesece.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje RAK se brezplačno registrirajte spodaj: