Oven bo utrpel učinke Urana v večjem delu leta 2018. Natančneje, bo Uran prešel do sredine maja skozi ta znak in nato vstopil v znak  Bika. Tam bo ostal do začetka novembra in nato v zadnjih dveh mesecih 2018 nazaj v Ovna. V tem obdobju, medtem ko je  Uran v Oven, je  veliko sprememb v življenju ljudi, rojenih v tem znaku.

Glede na to, da bo Uran skozi tretje desetletje v Ovnu, bodo ljudje, rojeni v tem desetletju, najverjetneje občutili svoj vpliv. Vendar pa bodo vplivi občutili vsi Ovni, a morda na nekoliko blažji način. V vsakem primeru lahko ta znak pričakuje veliko sprememb v življenju. Lahko se nanašajo na ljubezen, delo, finance in celo zdravje.

Ovnu leto 2018, lahko prinese razvezo, nestabilnosti v poslovanju ter težave na različnih področjih življenja. Uran je čas za spremembe, kar pomeni, da bo moral Oven v svojem življenju nekaj spremeniti. Nekateri bodo prisiljeni sprejeti spremembe, nekateri pa bodo preprosto sami. V glavnem spremembe so težke, toda Aries lahko obvlada. Pluton bo ves čas naredil slabo vreme od kozoroga in še posebej do drugega desetletja tega znaka. Je čas resnih dogodkov in pogosto smrti. To je vedno nevarnost za očeta ali moža. Prav tako lahko pride do smrti enega od njih.

Neptun je doma vedno v 12. hiši, kar pomeni, da veliko ljudi dela za hrbtom. To velja za delo, pa tudi za čustveno stran. Nekdo se bo zmešal v ljubezensko življenje, še posebej spomladi in poletju. Možno je, da nekdo umre in dobite dediščino, ker Jupiter v prvi polovici leta prehaja skozi hišo smrti in dediščino. Saturn bo od Kozoroga, ko bo “napadel” prvo desetletje Ovna. To bo prineslo celo leto ovir, omejitev, težav, kriz, stagnacije, čakanja. Lahko opozarja na zdravstvene težave, glavobole, zobe, poškodbe glave in druge. Vse, kar se dogaja, je povezano s usodo, ker je v astrologiji zastopana s Saturnom. Ne glede na težko obdobje ni nujno, da bi propadel.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje OVEN se brezplačno registrirajte spodaj: