Večina počasnih planetov (Saturn, Pluton, Neptun in Uran) ne bodo imeli nobenega posebnega vpliva na Leve. V letu 2018 skoraj nobeden od teh planetov, razen delno Urana, nima vpliva na  znak Lev. Seveda bodo prešli skozi določene astrološke hiše, vendar ne bodo imeli neposrednega vpliva na znak, tako da bo Lev v večji meri ne bo odvisen  od leta 2018. Ni posebnih ovir in omejitev, ni težav in kriz, stagnacije in pritiska. Vse to je nekje za tem znakom. Ker Lev  vzame stvari v svoje roke in si lahko načrtuje svoje življenje, kot si želi.

 

Uran bo deloma, v etapah, naredil dober vidik z Leom, da bi prinesel navdih in nove ideje ter nepričakovane ugodne dogodke. V mesecu februarju in marcu, Uran prehaja skozi 5. hišo in prinaša, zlasti ženski populaciji, dobro čustveno in spolno življenje. To je lahko tudi nastanek novega partnerja, pa tudi intenzivnejši odnos z obstoječimi. V nasprotnem primeru je to obdobje bogato z lepimi dnevi, zabavami, praznovanji in izhodi. Na takšnem mestu je mogoče spoznati novega partnerja. To velja tudi za moške leve, vendar z manj moči.

 

Na začetku junija zaradi konflikta med vojnimi planeti Mars vstopi na področje zakonske zveze in istočasno napade Leve. To je lahko občutljiv čas za tiste, ki so poročeni, saj se bo Mars vrnil skozi Vodnar. To bo trajalo do avgusta, ko se bo Mars vrnil v Kozorog, nato pa od sredine septembra in do sredine marca bo Mars ponovno napadel. Tisti levi, ki imajo občutljivo področje zakonske zveze, lahko imajo težave in se celo razvezujejo. Za tiste, ki niso poročeni, je to napoved – poročiti se. Mars lahko slabo vpliva na hrbtenico in srce, ki je v tem času občutljiv na leve.

 

Levi bodo super v nepremičninah v letu 2018, ker se planet sreče giblje skozi 4. hišo, ki se nanaša na nepremičnine. Ta vidik tudi daje družini srečo, pridobitev otroka in širitev življenjskega prostora. Področja oskrbe in denarja nista poškodovana, zato je odvisno, da se osredotočite na to in zaslužite veliko denarja. Glede na to, da je področje denarja v dobri zvezi s Plutonom, Saturnom in Jupitrom, je to lahko plodno finančno leto.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje LEV se brezplačno registrirajte spodaj: