Ta znak je od začetka leta 2018, v naslednjih dveh in pol pa na vplival na Saturna. 21. decembra 2017 je Saturn vnesel ta znak. Zato se začenjajo čas skušnjav, repatriacije dolgov, mučenja, dela, ovir, omejitev … Za nekatere Kozoroge bo to obdobje zrelih obdobij, ki pa ne bodo enostavne, vendar pa so lahko uspešne.

Saturn in Pluton sta težka planeta in ko se Saturn in Pluton povežeta, to ne bo enostavno. To se lahko pričakuje v letu 2019/20. Potem Kozorogi pričakuje večje skušnjavo. Glede na to, da se Uran premika skozi 4. hišo (družina, hiša), je mogoče, da bodo doma stresi in da odnosi ne bodo zelo dobri. To obdobje bo do maja, nato pa še od oktobra. To lahko pomeni tudi starševsko razvezo, pa tudi nenadno preselitev ali celo spremembo prebivališča.

Sredi marca, Mars vstopi v Kozoroga, in tam je do sredine maja. To je neprimeren čas za Kozoroga. Veliko kriz na mnogih področjih življenja.. Bodite pozorni na odnose z ljudmi, vožnjo z avtomobilom, vožnjo po ulici, športne aktivnosti in tako naprej. To je vidik nasilja in poškodb, za nekatere pa  lahko pomeni kirurški poseg. Po Marsu gre v Vodnarja in to ni več problem za Kozoroge. Podobno obdobje je mogoče pričakovati med tranzitom Marsa  skozi Oven šele januarja 2019, ko vstopi v znak Oven. Nestabilno in ne tako enostavno leto. Toda Kozorogi lahko vse obravnavajo, ker je Saturn še vedno njihov planet.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje KOZOROG se brezplačno registrirajte spodaj: