Dvojčki bodo končno lahko zadihali  leta 2018. Sedaj že dve leti in pol, Saturn iz Strelca (nasprotje Dvojčkom) povzroča velike težave. Saturnovo nasprotovanje temu znaku je prineslo veliko težav, krize, okvare zakonskih zvez, družin, bolezni in smrti. Saturn bo leta 2018 v znamenju Kozoroga in bo Dvojčke pustil v miru. Čeprav še vedno ni tako ugodnih vidikov za Dvojčke, je ta prihajajoči Saturn že tako olajšanje, da ne potrebujejo večjega darila.

Neptun iz Rib lahko slabo vpliva na ta znak iz 10. hiše, ki se nanaša na delo. Neptun je planet prevare, prevare, manipulacije in laži. Ali zaradi položaja, ki ga imate ali zaradi nečesa drugega, obstajajo tisti, ki vas prekinjajo. Jupiter v vaši 6. hiši vas bo varoval, ko gre za poslovanje, tako da razen nerviranja,  tudi vi ne more storiti ničesar. Jupitergre  skozi 6. hišo, kar je znak  dobrega zdravje skozi celo leto.

Možni problemi v poroki so februarja in marca, ko Mars prehaja 7. hišo, tj. področje zakonske zveze. To lahko pomeni veliko konfliktov dvojčkov v zakonski zvezi, ločitev in ​​morda nasilje. Samo v tem obdobju, v začetku marca in Veneri,  vstopi v znak Ovna, kar pomeni možnost problemov v ljubezenskih odnosih.

Tranzit Saturn in Plutona skozi osmo hišo pomeni smrt starejšega družinskega člana. Nasprotje drugi hiši lahko opozarja na priložnostno finančno težavo, vendar bo Škorpijon  v Jupitru zaščitil to področje, zato ne sme biti večjih težav. Od 25. aprila Venus vstopi v Dvojčke, zato je od tedaj naprej srečno obdobje za dame. Konec maja, Mars vstopi v Vodnar in Dvojčkom daje močno moč za boj z vsemi težavami.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje DVOJČKA se brezplačno registrirajte spodaj: