Devica lahko pričakuje dobro leto. Pod vplivom Saturna je bil dolgo časa. V preteklih treh letih so šli skozi krizne faze. Obstajale so tudi zdravstvene težave, razveze, psihološko težki trenutki, skrbi in vse, kar sledi. Saturn počasi premika v znaku kozoroga, kar je super za Devico. Saturn tako s Plutonom pošilja dober vpliv. Ti vidiki okrepijo Devico, ji dajo novo moč, stabilnost, varnost in navdušenje za nove podvige.

Ker je element Zemlje poudarjen, je vedno nekoliko praktičen, otipljiv in viden Devici. Odlično leto za zaslužek, poslovno blaginjo, storitvene dejavnosti, trgovino, poslovanje, obrt, pisanje, poučevanje, posredovanje in še več. Devica je strokovnjakinja pri delu, je delodajalka, zato sem prepričan, da bodo ti vidiki prinesli veliko sadnih sadežev v letu 2018. Poleg tega Jupiter naredi sekstil, tj. dober vidik Devici, ki ji omogoča, da uresniči svoje poslovne posle hitreje in lažje. To je planet denarja in gre skozi tretjo hišo, kar pomeni, da je denar zaslužen s potovanjem. Verjetno bodo številni Vodnarji veliko potovali med letom. Največje število teh krajših poti bo povezano z delom. Izredno plodno obdobje je – marec, april, maj in junij. In nato septembra, oktobra in novembra.

Saturn in Pluton skozi polje ljubezni (5. hiša) lahko prinese resno ljubezensko razmerje. V ženskem horoskopu to pomeni mlajšega človeka, ki je seznanjen z delom. Morda je nekoliko težak, vendar odgovoren, zvest, sproščen in varen. Možno je, da se s to osebo razvije nekaj resnejšega … skupno življenje. Toda za tiste, ki so poročeni leto ni zelo idealno, ker je Neptun na področju zakonske zveze. Govori o nejasnosti in nerealnem pogledu na partnerja. To so mogoče prevare, skrivnosti ljubezni, manipulacije, laži ali preprosto razočaranje pri zakoncu. Do konca novembra  bo Mars vstopil tudi v Ribe, zato lahko problem poveča. Bodite previdni.

Zdravje je na splošno dobro. Manj sigurno to lahko rečemo za motnje pri prebavi.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje DEVICA se brezplačno registrirajte spodaj: