Leta 2018 bo Bik utrpel različne učinke. Na eni strani bodo dobri vidiki, ki bodo Bikovu prinesli srečo in uspeh. Vendar pa bo prišlo do težavnih faz. Od samega začetka leta Saturn vstopi v Kozorog in naredi odličen vidik znaku Bika. To velja za celoten znak, še posebej za prvo desetletje. Saturn Bikom prinaša stabilnost, varnost, dokončanje dolgo pričakovanih delovnih mest, pa tudi postavitev temeljev za nekatere pomembne stvari, ki se morajo še vedno zgoditi. Bik se odziva na ta učinek Saturna, ker je fiksni znak, tudi zato, ker se sam od sebe ljubi. Pomembno je, da je Bik v vseh segmentih življenja varen in stabilen.

Bik ne prenaša sprememb in se zelo reagira na njih. Saturn, pa tudi Pluton s trionovim vidikom, bo imel dober del leta za Bika, še posebej ko gre za poslovne, denarne in druge materialne praktične stvari. Ker ta vidik izhaja iz 9. hiše, je lahko vse, kar je povezano s tujimi državami, uspešno. Čeprav dva težja planeta na tem področju (Saturn in Pluton) proizvajajo dobro z dobrimi vidiki, vendar pa se počasi upočasnjujeta. Podobno velja tudi za študije, ki pripadajo isti hiši. Če so izpiti temeljito in resno pripravljeni, je uspeh zagotovljen. Samo ne naredite ničesar nerazumnega in hitrega, ker Saturn to ne podpira.

Planet sreče Jupiter bo v Škorpijonu do začetka novembra in je pri Bikih odgovoren na  področju zakonske zveze. Torej, sreča pri poročanju! Možno je, da bodo Biki v letu 2018 vstopili v večino morskih voda. Ta vidik se zgodi enkrat v dvanajstih letih, zato ga uporabite zagotovo.

Kakšni bodo problemi za Bike, ko Uran vstopi v ta znak? Leta 2018  bo Uran v Biku od sredine maja do začetka novembra. Čeprav se mu bo prvo desetletje najbolj občutilo, bo vstop Urana vsaj malo vplival na Bike. Zadnji je bil pred 84 leti, tako dolgo nazaj. Uran je planet nenadnih in nepričakovanih sprememb. Stabilni biki ne bodo zadovoljni s tem, zato je možno, da bo Uran BIkom zlomi konce. V tem času se pazite na vse tvegane podvige, ker se lahko slabo končajo. Pred vami je obdobje, ki je lahko stresno, intenzivno in popolnoma kaotično. Bodite nežni in ne paničarite.

Za dostop do nadaljevanja horoskopa (ljubezen, finance, zdravje) za znamenje BIK se brezplačno registrirajte spodaj: